Serveis i Tractaments

Quiromassatge

  • Massatge Terapèutic: teràpia manual utilitzada per la recuperació o eliminació de certes dolences: tensions físiques, contractures musculars, lesions esportives, lumbàlgies, ciàtiques, trastorns circulatoris (varices), etc.
  • Massatge relaxant: Aquest massatge es la combinació de diferents teràpies: massatge californià, shiatsu, reflexoterapia podal, tècnica de la polaritat, etc. Produeix una relaxació general (estrès, nervis, ansietat) i millora els problemes de depressió, insomni, etc. Crea un estat de benestar general.
  • Massatge Esportiu: Pre i post competicions, descàrrega de tensió muscular post entrenaments, tractar i evitrar lesions, etc.


Reflexoterapia podal

Harmonitzar i equilibrar tot el cos a través del peus. Es recomanable en casos d’estrenyiment, estrès, insomni, migranya, problemes de dolors articulars, etc.


Drenatge limfàtic

Massatge suau que s’utilitza per descarregar els vasos limfàtics i afavorir l’absorció i expulsió del múscul de residus procedents del metabolisme. Efectiu en casos de retenció de líquids, cel·lulitis, circulatoris, etc.


Ioga

La pràctica d’aquesta activitat ajuda a millorar:

  • Físicament: Problemes d’esquena, artrosis, falta d’agilitat, etc.
  • Psíquicament: Estrès, depressió, ansietat, insomni, etc.
El ioga afegeix més anys a la teva vida i més vida als teus anys


Col·laboradors

 El nostres SERVEIS i les nostres COL·LABORADORS


IOGA a SPA i SALUT-

 Quadrant de CLASSES temporada 2023-2024


Enllaços d'Interès

Tancar Veure Promocions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.