17setembre 2023

IOGA a SPA i SALUT

   PROMOCIÓ

 Nova classe d’IOGA - Mètode Hatha Vinyasa - a Torredembarra:

CADA DILLUNS De 15.00 a 16.15
SPA i SALUT - Carrer Baix de Sant Pere 18 – Torredembarra
A càrrec de Rafaela Damiani
- APTE PER A PRINCIPIANTS -
Comencem aquest curs amb un horari especial per als que tenen fills i aprofiten per a cuidar-nos mentre els estan en el cole, i també per a tots aquells que treballen en comerços i, abans d’anar a treballar, aprofiten l’estona per fer teràpia.
Cada dilluns ens reunim per a donar-nos un moment per a ESTAR present amb un mateix i donar-nos l'espai perquè, a través del treball de les Asanas (postures) i del moviment, anem coneixent millor als nostres cossos i, també, observant el que ens passa a nivells més subtils, com a energètic, mental i emocional.
Les pràctiques seran de YM Fonamentals, basades en el mètode Ioga-Marga, que aplica els principis de la biomecànica, de la mobilitat i la recerca del moviment al ioga.
Les seqüències compartides en aquestes classes permetran un desenvolupament progressiu, creatiu i sostenible de força, de flexibilitat i de control neurològic.
@rafadamiani
Informació y reserves:
Rafaela Damiani -Telf. 656 234 721


Compartir

Enllaços d'Interès

Tancar Veure Promocions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.