ANDREA MOLNÉ

Tècnica Superior en Dietètica
Graduada en CFGM de Cuina i Gastronomia
Em dic Andrea Molné, i vull aconseguir canviar el concepte de fer una dieta avorrida i monòtona. Soc tècnica superior en dietètica també, graduada en CFGM de cuina i gastronomia, aquesta formació em permet crear dietes personalitzades amb receptes adaptades a la forma de menjar de cada persona.
El meu objectiu és aconseguir que les cadascú adquireixi els coneixements necessaris, per millorar els seus hàbits alimentaris d'una manera sana i equilibrada, aconseguint així una millor qualitat de vida.
Realitzem dietes adaptades a les necessitats de cada persona, dietes úniques i diferents com cadascú de nosaltres. Amb una metodologia adequada i amb la teva ajuda aconseguim realitzar els teus propòsits d'una manera sana i equilibrada.
T'ajudarem a aconseguir les teves metes tenint en compte les teves prioritats, necessitats i dificultats. Junts podem aconseguir que compleixis el teu objectiu i que et sentis millor dia a dia.
Informació i reserva d'hora a:
Andrea Telf. 622 438 014
https://www.facebook.com/cuidateydisfruta2017

Enllaços d'Interès

Tancar Veure Promocions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.