EUGÈNIA USTRELL

 Terapeuta en Constel·lacions Familiars i Descodificació Biològica i Transgeneracional.

Fa anys que em formo en la branca de la filosofia sistèmica. Sempre he anat seguint aquest paradigma, ja que hi he connectat a nivell personal. Quan estudiava sociologia, era com si anés encaixant les peces d’un puzle, i amb el treball social li vaig donar forma. Així que vaig decidir dedicar-m’hi amb profunditat i continuar formant-me, primer en Descodificació Biològica i Transgeneracional, i després, en Constel·lacions Familiars.

He realitzat xerrades i tallers d’autoconeixement, motivació pel canvi i creixement personal, de Descodificació Biològica i Transgeneracional, de filosofia sistèmica,  de Constel·lacions Familiars i de meditació, tant a centres de teràpies naturals com a entitats sense ànim de lucre (per exemple Creu Roja) i en la institució pública (per exemple als Serveis Socials i als Centres Penitenciaris).

Per altre cantó, realitzo sessions de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals en grup i individuals (amb ninots i sense), en les que també utilitzo altres coneixements i tècniques com la Descodificació Biològica i l’acompanyament amb Flors de Bach i Reiki,

Les Constel·lacions Familiars i Organitzacionals és una tècnica que ens permet tenir una imatge clara de la part inconscient d’un conflicte viscut en relació a qualsevol situació (en la família, en la feina, a nivell econòmic, a nivell de relacions, a nivell personal, etc.). Es pot utilitzar en qualsevol moment en que ens podem sentir perduts, sense saber com solucionar un conflicte o malaltia, o davant d’una vivència de bloqueig o limitació.

La Descodificació Biològica i Transgeneracional és un coneixement que ens orienta en la nostra salut. Amb aquesta eina podem trobar conflictes inconscients que han esdevingut malaltia per poder sanar. La malaltia és la senyal de que passa alguna cosa que no estem veient i el missatge que pot portar a la sanació.  

Les Flors de Bach són essències florals que acompanyen processos emocionals, portant la persona en un equilibri que li permet gestionar les situacions amb major claredat.

El Reiki és una tècnica de sanació energètica amb la que s’acompanya a la persona en processos mentals, emocionals i espirituals, també aportant-li equilibri i claredat.

INFORMACIÓ i RESERVES de Consulta a:

Eugènia Ustrell: Telèfon 696 54 71 12  

Enllaços d'Interès

Tancar Veure Promocions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.