SHARON GONZÁLEZ

 SHARON GONZÁLEZ -

COACH PERSONAL I PROFESSIONAL. Facilitadora de processos de canvi

SHARON GONZÁLEZ Coach Personal i Professional.

Lifecoaching & Mentoring El Coaching és una eina d'autoconeixement i creixement personal.

- Millora la teva gestió emocional. - Descobreix els teus talents i treballa les teves àrees de millora. Són una oportunitat pel teu desenvolupament i per crear una nova versió de tu mateix, respectant i descobrint la teva essència. - Treballa els teus valors: Per això és necessari aprofundir en què és realment important per a tu. Què necessites per gaudir d'una vida més plena? Quins són els valors que connecten amb tu? Darrere de totes aquestes preguntes hi ha d'haver-hi una reflexió real i conscient.

Amb un procés de coaching trobaràs les eines necessàries per prioritzar i focalitzar la teva energia.

- Equilibri: Ment-Cos-Cor. Trobar l'equilibri és un dels objectius en un procés de coaching. És vital que hi hagi una coherència en el que dius, amb el que fas i el que sents. Darrere de molts dolors cervicals, mal d'esquena, etc., on no hi ha cap raó física aparent que les causi, sol haver-hi un desequilibri d'aquest tipus. Equilibrar-te et farà guanyar qualitat de vida.

- Treball amb PNL (Programació Neuro- lingüística): T'ajudarà a millorar la comunicació amb els altres i amb tu mateix. Podràs ser una persona més assertiva i empàtica. Aprendràs tècniques per gestionar conflictes i per gestionar les teves emocions.

Els processos de coaching estan adreçats a qualsevol persona de qualsevol edat, que vulguin millorar la seva qualitat de vida. No necessàriament hi ha d'haver un conflicte o una situació desagradable. Simplement volen millorar i créixer com a persona....T'apuntes?

SHARON GONZÁLEZ

LIFECOACHING & MENTORING

Sempre he estat molt vinculada al món de l'empresa. De fet, sóc Llicenciada en ADE i quasi totes les meves feines han estat relacionades amb la gestió empresarial, el màrqueting, recursos humans, formació i/o gestió d'equips comercials. El fet que actualment em dediqui al coaching no és cap casualitat. Tot va ser fruit de la necessitat sorgida a la meva pròpia empresa. Constantment, havia de motivar l'equip comercial, i això em suposava un alt cost de temps i energia, a més a més d'estar creant un equip dependent, tan anímica, com emocionalment. Així que ens vam ficar les piles tots plegats!!

La idea era que ells mateixos fossin capaços d'auto motivar-se, i que la feina no només fos un recurs econòmic que s'adaptés a les condicions més o menys satisfactòries (horaris, salari, etc.) Si els comercials creixien professional i personalment, també creixia el valor humà de l'empresa. A mesura que anàvem assolint els nostres objectius, jo vaig fer un “clic”, i em vaig donar conte que el que més m'omplia no era que assolissin els objectius de l'empresa, que també!, sinó de ser partícip de la seva evolució personal, de veure que portaven una vida més plena i feliç.

Així que vaig decidir certificar-me com a Coach (URV), i dedicar-me exclusivament a fer allò que m'omplia i em feia feliç. Actualment treballo amb empreses i particulars.

Al coaching professional els objectius acostumen a estar vinculats a promocionar dins de l'empresa, a fer un canvi de feina o fins i tot, a trobar-ne. L'executive coaching, té més a veure amb la gestió dels equips directius, com es relacionen amb el seu equip i com voldrien arribar a relacionar-s'hi. Així com la gestió del temps (personal i professional). En aquests casos també faig Mentoring & consulting, assessorant els caps d'equip i fent dinàmiques de grup amb el seu personal. El coaching personal et permet connectar i aprofundir més amb les persones. És molt gratificant i motivador, i és el que als coachs ens ajuda més a créixer. En un procés de coaching, no és només el client (coachee) el que aprèn i creix. Aprenem de tots vosaltres! i jo espero poder continuar creixent i creixent indefinidament, perquè els límits els fiquem nosaltres, i de moment, jo no en tinc.

SHARON GONZÁLEZ

Coach personal i professional

Mòbil: 686 034 912

e-mail: sharongonzalez.coach@gmail.com

Linkedln: www.linkedln.com/in/sharongonzalezcoach

Twiter: @sharongcoach

Facebook: www.facebook.com/sharongonzalez.coach

Enllaços d'Interès

Tancar Veure Promocions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.